Руска поп музика је потпуно непозната слушаоцима српског говорног подручја.  У Србији и у републикама бивше Југославије, само помињање руске музике асоцира или на класичну музику, на руске народне песме или на руске романсе. Међутим, многе ће изненадити да Русија и земље бившег СССР-а имају веома квалитетну музичку поп сцену и јако скупу и квалитетну музичку продукцију. 

Њихова естрада је професионално организована, по узору на водеће западне естраде, а величина простора и бројност житеља, допуштају огроман број талентованих музичара, певача и композитора. Музичко тржиште Русије али и земаља руског говорног подручја је огромно и бити популаран на том тржишту може се изједначити са популарношћу музичара са енглеског или шпанског говорног подручја. 

Овај сајт је намењен музичким сладокусцима који су спремни да прихвате музичко стваралаштво са овог говорног подручја и постану фанови музичара из Русије.

Идеја:

Пројекат има за циљ да промовише руски језик кроз популаризацију руске поп музике. 
Идеја није нова и већ се користила у популаризацији енглеског језика. 
Међутим, овај је пројекат потпуно оригиналан, јер се њиме до сада и на овај начин, нико није бавио. Пројекат се састоји из четири етапе, а овај веб-сајт је прва од њих.
Остале етапе предвиђају снимање телевизијских и радио емисија и шоу-програма са учешћем руских поп звезда.
Крајња етапа би били организовани концерти или можда фестивал руске поп музике. 

Нови Сад, Србија

Т: +381 60 575 00 83

Емаил: o3.produkcija@gmail.com

Copyright © O3 2011- 2022 

  Целокупан материјал на сајту ОСЕТИ РУСИЈУ је заштићен ауторским правом

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now